Despre noi


Viziunea

Construim o comunitate sănătoasă care încurajează creşterea armonioasă şi formarea echilibrată a copiilor şi a relaţiei lor cu părinţii.
Vrem să schimbăm modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.

Misiunea

Aducem jocularta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de tabere educativ-creative și sportive, la care, în funcție de specific, pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

Valorile PlaYouth Camps:

Prietenia

Împărtășim valoarea prieteniei pentru că aceasta reprezintă deschiderea către celelalte persoane şi acceptarea lor, construirea de relaţii foarte bune şi a celor mai frumoase momente din viaţă.

Respectul

Pentru noi respectul înseamnă corectitudine, bunătate, bun-simț și toleranță. Îi respectăm pe ceilalţi pentru că ne place să fim respectaţi.

Bucuria

Ne implicăm cu pasiune, dragoste, sinceritate, bucurie şi căldură în educaţia copiilor. Asigurăm calitatea timpului petrecut împreună şi ne pasă de copiii care vin să petreacă timp alături de noi. Credem că e mai bine să faci în așa fel încât să acționezi din și cu bucurie.

Joaca

Încurajăm o relație onestă și caldă pentru că vrem să ne jucăm împreună, să împărtăşim experienţe şi să învăţăm unii de la alţii. Știai că poți învăța foarte multe în timp ce te joci? Când a fost ultima oară când te-ai jucat?

Povestea noastră

PlaYouth Camps este divizia PlaYouth care se ocupă de organizarea taberelor pentru copii și pentru copii și părinți. PlaYouth Camps funcționează după aceleași principii și valori ca PlaYouth, care s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educația copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinții lor.

Împreună, încurajăm părinții și copiii să-şi dezvolte sănătos relația părinte-copil. De asemenea, construim o comunitate sănătoasă care încurajează creşterea armonioasă şi formarea echilibrată a copiilor şi a relației lor cu părinții. Vrem să schimbăm modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.

Noi suntem aici să creăm contexte de joacă ca tu și copilul tău să petreceți timp de calitate împreună, să vă sporiți creativitatea, să creșteți frumos împreună.

PlaYouth Camps aduce jocularta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de tabere educativ-creative și sportive, la care, în funcție de specific, pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

Taberele de educaţie alternativă sunt organizate atât în București, cât și în afara Bucureștiului, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să interacţioneze mai uşor cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând alături de părinţi, să-şi descopere pasiunile şi talentele.

Printre activitățile creative și educative, veţi găsi: pictură, desen și grafică, chimie distractivă, fotografie, origami, storytelling, spray painting, teatru de improvizaţie, percuţie, robotică, zumba, yoga.

Printre activitățile sportive, veți găsi: ski, fotbal, tenis, înot, olimpiada de jocuri, treasure hunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.