Parteneri


Skeptic Dog Animation

Skeptic Dog este un studio de animație 2D din România. Ei pun ideile în mișcare și creează povești în imagini: filme scurte de animaţie, benzi desenate, GIF-uri, ilustrații ș.a., pentru startup-uri, companii și ONG-uri.

Pentru noi ei sunt tot ce înseamnă identitate vizuală PlaYouth și sunt cei mai de încredere parteneri: plin de energie, fericire, creativitate și simţ estetic.

RoCoach

RoCoach este promotorul Coaching-ului în România, oferind exclusiv servicii integrate de Coaching.
Viziunea RoCoach este de a fi centrul dezvoltării Coaching-ului în România şi în zona de sud-est a Europei.
Pentru aceasta, se dedică clienţilor şi partenerilor prin oferirea de servicii la cele mai înalte standarde profesionale.

RoCoach este sponsorul nostru în evenimentele și petrecerile tematice dedicate părinţilor și copiilor. Deasemenea, ei sunt cei care ne ajută atunci când avem multe dileme și direcţii.

ING Bank România

ING Bank

ING Bank este prima instituţie financiară internaţională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deținând o poziție solidă pe piaţa locală. S-a dezvoltat într-un ritm susţinut, prin creștere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paletă completă de produse și servicii tuturor categoriilor de clienţi.

ING a contribuit la conceperea și dezvoltarea PlaYouth și a încurajat viziunea și direcţia PlaYouth. Suntem recunoscători oamenilor care ne-au “mentorat” și faptului că putem oferi ateliere și cursuri de educaţie alternativă copiilor angaţilor săi.

Character

Character  este despre refacerea traseului către normalitate și civilitate, folosind reperele istorice, culturale și sociale, pe care le-am îndreptat către voi, oameni frumoși, zâmbitori, dornici de a testa și un alt tip de succes, alături de cel material.

Ne bucură faptul că putem contribui și susține această inițiativă prin educarea copiilor prin valorile umane, a frumosului, bunelor maniere și artelor dragi.

Meseria de Părinte

meseriadeparinte.ro este locul în care găsești multe sfaturi și lucruri bune pentru părinți. Tot aici găsești idei frumoase și utile pentru copii, timpul lor liber și educația lor.

Suntem fericite să îi avem ca parteneri media și să citim rândurile lor după fiecare atelier la car participă sau îl recomandă.

Pap tot!

Pap tot! este prima revistă dedicată exclusiv alimentaţiei sănătoase a copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 14 ani. Revista include doar reţete echilibrate din punct de vedere caloric şi nutriţional, structurate în sectiuni distincte, în funcţie de vârsta copiilor, avizate de medici specialişti. Pap tot! oferă toate informaţiile de care are nevoie o mamă implicată şi responsabilă.

Minoki

Pentru că cel mai important este copilul tău, Minoki îți oferă  o gamă variată de haine din bumbac organic certificate GOTS. Colecțiile prezentate provin de la brand-uri cunoscute din  Franța și Anglia, două țări cu renume în domeniul fashion pentru copii.

Pentru părinții care își doresc cea mai bună calitate pentru copiii lor, putem oferi vouchere pentru magazinul Minoki, avem încredere în ce oferă și ne încântă că îi avem în lista de prieteni.

Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă își îndeplinește misiunea atunci când studenții săi sunt împliniți. UA își propune să aibă impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate.  Studenții UA crează proiecte și programe inovative, dând naștere unui ecosistem de alternative în învățare.

UA ne susține și a ajutat la nașterea PlaYouth. Comunitatea cu oameni frumoși ne-a adus în cale traineri și oameni pasionați de educație. Totodată ne susține cu multe programe de învățare și spațiul pentru atelierele PlaYouth.

Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ajungem Mari este o echipă de tineri care nu s-a mai putut despărți de cauza copiilor din centre din prima secundă a experienței de voluntariat. Proiectele și atenția pe care le-o acordă acestor copii au un impact extrem de puternic asupra lor și își doresc să ofere șanse cât mai multor copii care nu au parte de susținere în familiile lor.

Este o bucurie pentru noi să organizăm ateliere de creație și dezvoltare prin joc și artă în centrele prietenilor noștri și să vedem atât de mulți copii dornici să participe și să învețe.

Itsy Bitsy FM

ItsyBitsy este singurul radio din Romania pentru părinți. Misiunea lor este să aducă bucurie în familia tași îi poți asculta în 20 de orașe.
Găsești la ei un program radio în intervalul 9.00 – 17.00, în care asculți muzica ta preferată și emisiuni care să-ți aducă o stare de bine și informații de care ai nevoie. Pentru că adesea întrebările părinților sunt mai multe decât cele ale copiilor, au alături de ei specialiști din sănătate, psihologie și educație, care îți oferă răspunsuri utile și de încredere.

Business Days

Business Days este o platformă de networking dedicată antreprenorilor și managerilor din România al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România. Ne bucurăm să putem oferi comunității de antreprenori și lideri din România oportunități de petrecere a timpului luber alături de copii lor într-un mediu educațional sănătos, cald și constructiv 🙂

Raftul cu Idei


Slogan
: Literatură, artă, știință. Cultură, educație și bun simț.
Raftul cu idei – unul dintre site-urile culturale de referință, în mediul virtual al României. Articolele prezente pe Raftul cu idei ating subiecte de interes general, subiecte ce se adresează în mod special și direct iubitorilor de cultură, literatură, artă și estetică, oameni de bun-simț și deschidere către cunoaștere. Recenzii de carte, teatru și film, literatură universală, fotografie, psihologie, filozofie, idei originale.

Recreativo

Dragostea unui părinte față de copilul său este nelimitată! La fel și plăcerea de a petrece timp împreună și de a crea amintiri! De aceea, știm cât de mult timp aloci ca să găsești cele mai potrivite activități pentru copilul tău și cât de provocator este să le rezervi și să ai încredere că vei beneficia de servicii de calitate. Prietenii noștri veseli de la Recreativo te ajută să răspunzi la întrebarile cu care cei mici ne-au obișnuit deja: „Unde mergem?” și „Ce facem?” prin acces la activități variate pe care le poți descoperi și rezerva direct aici, în cel mai scurt timp posibil.

 

Seven Academy

Youth HUB este un spațiu-comunitate dedicat tinerilor antreprenori și freelancerilor, în care aceștia își desfășoară activitatea, împart resursele și împărtășesc experiențe. În același timp, reunește antreprenori cu experiență și profesioniști din diferite domenii, care pot oferi consultanță și suport pentru tinerii care doresc să pună bazele unui start-up sau care au nevoie de servicii de consiliere și orientare personală și profesională.:-)

Cheerup


Primul și singurul photobooth interactiv din România, este un îndemn spre veselie chiar din primul minut al petrecerii. Cheerup te invită să faci poze în fața unui touchscreen de 1,2 metri și apoi să le personalizezi cu mesaje, desene sau accesorii digitale. Ei permit personalizarea stand-ului și a ecranului, în funcție de tematica evenimentului sau brandul companiei.
Ne bucurăm să îi avem alături de noi la evenimentele mari pentru copii și părinți pentru că aduc de fiecare dată zâmbete și fericire în casa noastră.

Kinderunity

Kinderunity

Kinderunity este o platformă online care facilitează comunicarea dintre părinți, copii și educatori, oferind un set complet de instrumente pentru a construi cea mai bună experiență posibilă în primii ani de viață. Prin intermediul Kinderunity încurajăm o abordare modernă în educație, bazată pe comunicare și implicare egală a părinților și a educatorilor. Ei oferă suportul necesar construirii unei relații optime părinte-copil-educator și îți recomandăm să îi aduci în viața ta.

Recipiente CosmeticeRECIPIENTE COSMETICE este partenerul oficial al celui mai îndrăgit proiect de copii: “Laboratorul de cosmetice” și ne bucurăm extrem de mult că ne susțin în dorința noastră de a-i învăța pe copii mai multe lucruri despre produsele naturale și despre ce se găsește în produsele lor de igienă personală. La ei găsiți o gamă largă de recipiente pentru păstrarea produselor de îngrijire personală, înfrumusețare, aromaterapie:
– roll-on-uri din sticlă ambra sau colorată cu bilă metalică sau de sticlă;
– accesorii pentru sticluțe cu ulei esențial sau pentru roll-on-uri: organizatoare, protectoare
sticle;
– sticle transparente sau colorate de parfum;
– recipiente pentru produse de machiaj: balsamuri și glossuri de buze, pudriere, etc.

Asociaţia Educaţie pentru Viaţa Reală

AEVR

Asociația Educație pentru Viaţa Reală (AEVR) are scopul de a sprijini oamenii să își capete controlul asupra propriei vieți, în mod special prin educație financiară.
Viziunea AEVR este o societate unită în care să trăim o viață liberă și cu sens, într-o manieră durabilă. Principalele arii de activitate sunt furnizarea de programe de educație financiară, crearea unui mediu de interacțiune între oamenii preocupați de propria educație financiară și dezvoltarea unui sistem alternativ de investiții financiare.

Editura Nemira

Colecţiile Nemi se adresează copiilor de la 0 la 12 ani și cuprind atât cărți ilustrate, cărți de ficțiune, cât și non-ficțiune ce urmăresc să întregească educația celor mici. Componenta educativă a cărților pe care le publicăm este de o importanță deosebită pentru noi, alături de alte elemente esențiale cum ar fi încurajarea creativității și a imaginației, umorul, pasiunea pentru aventură și mister.
Le mulțumim că au contribuit la biblioteca din biroul nostru în care găsiți multe cărți interesante și că le oferă premii copiilor în cadrul cursului de storytelling.

Clubul ACS Dream Team

Dream Team crede în puterea exemplului și își asumă responsabilitatea de a CONSTRUI MODELE pentru societate prin activitatea pe care o desfășoară. Fotbalul este instrumentul prin care jucătoarele se dezvoltă.  Pe lângă antrenamente și meciuri, oferă suportul moral, emoțional și mental pentru a se dezvolta prin sesiuni de mentorat, coaching și traininguri dedicate nevoilor lor.
PlaYouth participă la dezvoltarea personală a fetelor prin cursul de teatru oferit și se bucură că face parte din această iniţiativă unică în România. Fetele echipei se implică voluntar alături de noi în acțiunile dedicate copiilor mai puţin norocoși.

ESN București

ESN București   este o organizaţie inovativă, internaţională non-profit. Scopul ei principal este acela de a ghida studenţii străini să se integreze în societatea noastră pe perioada șederii lor în ţara noastră și de a-i ajuta să depășească dificultăţile culturale. Ei sunt alături de PlaYouth la evenimentele lunare “Călătorim în jurul lumii”. Avem invitaţi diferiți studenți străini care le povestesc copiilor despre cultura și tradițiile țării din care vin.

Editura CORINT

Grupul Editorial Corint reunește editurile Leda, Corint, Corint Junior și Corint Educațional, precum și compania Corint Logistic. De peste 20 de ani, editurile din cadrul Grupului Editorial Corint oferă cele mai de încredere manuale școlare, auxiliare didactice și lucrări științifice, cele mai pasionante romane și cele mai atrăgătoare cărți pentru copii și adolescenți.

Alături de ei, am început să construim Biblioteca PlaYouth pentru copii și părinți și tot ei sunt cei care  ne oferă premii copiilor în cadrul atelierelor de Storytelling și în taberele #KaleidosCopil pentru copii. Ne bucurăm foarte mult că împreună putem readuce pasiunea copiilor pentru lectură.