Tabăra KaleidosCopil pentru copii și părinți


Te-ai întrebat vreodată oare ce crede copilul tău despre relația pe care o aveți?

Când a fost ultima oară când ai petrecut mai mult de 40 de minute dedicate doar unei activități alături de el, fără tabletă sau telefon? 

În cadrul taberei KaleidosCopil pentru copii și părinți, veți participa la activități care vă vor ajuta să vă conectați și să puneți lupa pe relația voastră.

Tabăra va fi organizată, odată în perioada 17 – 20 Iulie 2021 și încă o dată între 4 – 7 Septembrie 2021 și se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani și părinților acestora.

Iată ce propunem noi, în continuarea gândului, pentru tine și pentru micuțul tău: tabăra KaleidosCopil, tabăra în care încurajăm, prin joc și experiențe, ca autocunoașterea, înțelegerea, sinceritatea, curiozitatea, răbdarea, dialogul să devină motoare ale vieților voastre.

Tabăra este compusă din ateliere practice și experiențiale, documentare educaționale cu și despre Cercul Siguranței și alte activități creative.

Ce învățați dacă veniți în tabără? 

Învățați să vă observați relația prin jocuri ca întreg și ca fragment, să vă jucați cu copiii voștri ca niște prieteni și vă veți redescoperi bucuria de a vă petrece timp împreună în familie. 

Ce este unic în tabăra noastră? 

Părinții și copiii lucrează și ca un grup separat, însă si în relație, pe familii. Aveți momente de interacțiune atât cu ceilalți părinți, cât și cu proprii copiii.

În tabără, va exista un atelier unic adresat părinților. Acesta este Cercul Siguranței, sub forma unor dezbateri pe teme legate de educație și de societatea actuală, aflată într-o continuă schimbare.

Vom discuta despre soluții și ne vom uita concret la lucrurile ce pot determina anumite comportamente nesănătoase, atât ale tale, cât și ale copilului tău.

De ce să veniți în tabără? 

Ne dorim ca în tabără:

  • să găsiți instrumente care să vă ajute la întoarcerea în rutina zilnică;
  • să simțiți bucuria jocului în familie;
  • să găsiți răspunsuri la întrebări în legătură cu relația cu copilul prin momente de reflecție.

Cum arată programul? 

Ateliere practice și experienţiale: Origami – Modele din hârtie, Pictură pe Canvas – Emoţii, Exprimare și Creativitate, Chimie Distractivă – Experimente, DIY – Obiecte Creative, Teatru – Emoții, Dicție, Exprimare și Improvizație.

Alte activităţi creative și sportive: Treasure Hunt, Olimpiada de Jocuri și Drumeție în Natură.

Documentare educaționale, în fiecare zi, după prânz, părinții vor lua parte la Seminarul Cercul Siguranței.

Program de seară: Carnaval, Karaoke și Brain and Board Games Night.

Cum vă înscrieți?inscriere tabere

Înscrierea se face în formularul din dreapta:

După înscriere, vă vom contacta pentru confirmarea participării în cadrul taberei, care se realizează prin achitarea unui avans de 750 de RON până la data de 15 Iunie 2021.

Numărul de locuri este limitat la minimum 7 copii și părinți și maximum 14 copii și părinți.

Costuri?

1.650 de RON / copil și părinte. Costul include materialele necesare realizării activităților, cazarea pe toată durata celor 4 zile, 3 mese și gustări sănătoase pe zi, facilitatorii experiențelor de învățare. 

Veniţi să ne cunoașteţi!

Te așteptăm împreună cu copilul tău pe Barbu Delavrancea, Nr. 15, ca să ne cunoașteţi și să ne adresaţi întrebările pe care le aveţi. Te rugăm să ne suni sau să ne scrii înainte de a veni pentru a te programa la una dintre zilele în care vom face prezentarea taberelor.

Întrebări și informații suplimentare?

Îți stăm oricând la dispoziție la 0747 991 112 sau [email protected], așa că, nu ezita să ne contactezi.

***

PlaYouth Camps este divizia PlaYouth care se ocupă de organizarea taberelor pentru copii și pentru copii și părinți. PlaYouth Camps funcționează după aceleași principii și valori ca PlaYouth, care s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educația copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinții lor.

Împreună, încurajăm părinții și copiii să-şi dezvolte sănătos relația părinte-copil.

De asemenea, construim o comunitate sănătoasă care încurajează creşterea armonioasă şi formarea echilibrată a copiilor şi a relației lor cu părinții.

Vrem să schimbăm modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.

Noi suntem aici să creăm contexte de joacă, ca tu și copilul tău să petreceți timp de calitate împreună, să vă sporiți creativitatea, să creșteți frumos împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published.