!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
Tabere

De ce PlaYouth Camps?

By 01/09/2019 April 1st, 2020 No Comments

Ca şi voi, la fel ne-am întrebat şi noi…de ce ar alege un părinte sau un profesor o tabără organizată de PlaYouth Camps?

Răspunsul nu vine uşor, sunt sute de tabere organizate pentru copii cu tot felul de activităţi interesante, creative, inovative şi mulţi educatori şi traineri care îşi doresc să le ofere o experienţă de neuitat.

Noi am alege PlaYouth Camps pentru experienţa de 4 ani de organizat tabere pentru copii şi pentru copii şi părinţi. Multe ore investite în găsirea celor mai frumoase activităţi care să ajute la formarea un grup unit, unde are loc magie, de fiecare dată. Magia, asta credem că ne diferenţiază. Şi vă povestim mai jos câteva dintre aceste momente speciale.

Momentele preferate ale copiilor din tabere sunt cele de “reflecţie”, în care ne dăm timp şi spaţiu să privim retrospectiv la evenimentele care s-au întâmplat într-o zi de tabără şi să analizăm ce am făcut bine, ce am face diferit data viitoare, pentru ce suntem recunoscători şi cu ce gănduri ne îndreptăm spre următoarea zi de tabără.

Alte momente de magie se întâmplă când cei mici sunt încurajaţi să vorbească deschis despre sentimentele şi emoţiile lor, să spună pe bune ce cred despre o experienţă şi ce au observat în jurul lor. Lucru care, din păcate, se întâmplă mult prea rar la grădi, after-school sau şcoală.

Momente de magie sunt şi cele în care cei mici au libertatea de a se juca orice vor ei, fără reguli impuse de adulţi, lucru care vine la pachet cu dezvoltarea creativităţii şi la descoperirea unor laturi ale personalităţii lor care poate nu apar atunci când sunt activităţi cu reguli clare.

Părinţii sunt şi ei încurajaţi să fie deschişi, sinceri şi să îşi dea voie să fie partenerii de joacă ai copiilor, să îşi iasă puţin din rolul de părinte, care uneori poate fi copleşitor. Avem şi un curs dedicat doar părinţilor, Cercul Siguranţei. 

Acestea fiind zise, vă încurajăm să trăiţi o tabără pe “pielea” voastră şi să ne spuneţi apoi cum a fost!

 

Leave a Reply